Certificaten

Ons bedrijf is een VOF zonder personeel. Omdat wij een compact bedrijf zijn, hebben wij geen samenwerkingen met grote bedrijven of organisaties. Deze kleinschalige manier van werken, maakt dat wij 1 op 1 maatwerk leveren voor onze klanten. Dit gaat altijd in overleg en wordt vastgelegd in een contact.

We dragen zorg voor een goede prijs/kwaliteitverhouding in samenspraak met de klant. Hierbij heeft kwaliteit, gezonde werkdruk en tevredenheid van beide partijen altijd voorrang.

Onze voorkeur heeft om de klant een totaalpakket aan te bieden voor de gevraagde werkzaamheden. Dat maakt het minder relevant in hoeveel minuten een ruimte schoongemaakt wordt, omdat het om kleinschalige projecten gaat en niet de massa.

Wij worden ingeschakeld op het moment dat de klant bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden niet langer zelf wil doen, maar uit wil besteden. De klant heeft daarom al een goed beeld van wat er nodig is. Dit maakt dat het snel tot een realistische verhouding tussen dienstverlening en kwaliteit kan komen. Op kleine schaal liggen kwaliteitseisen hoger en staat klanttevredenheid centraal. Ons maatwerk voorziet hierin.

Om zorgvuldig transparant en controleerbaar te zijn, bevestigen wij alles in een contract met algemene voorwaarden welke zijn opgesteld door vakvereniging Nederland Schoon.

Tussentijdse communicatie geschied schriftelijk of mondeling, gevolgd door een schriftelijke bevestiging.

Het resultaat is dat wij veelal een langdurige relatie onderhouden met onze klanten.

In bijna alle gevallen werken we met eigen apparatuur en onze verbruiksmaterialen zijn altijd voorzien van onze eigen labels met alle relevante informatie. Voor additionele informatie is er een QR code.

Zowel in onze algemene voorwaarden en de uitvoering van het werk, houden we ten alle tijde de wet en regelgeving en de CAO aan.

Wij ontwikkelen ons vakmatig door het behalen van diploma's, certificaten, ons op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied en door bezoek van relevante vakbeurzen.