Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De Mobiele Concierge

Schoonmaak` - Klussen - Diensten

De Mobiele Conciërge

De Mobiele Conciërge is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Doordat we met een vast team zijn en geen mensen in dienst hebben, gaat alle communicatie direct via ons. Dit zorgt ervoor dat de communicatie sneller en helder verloopt. Alle verzoeken die u heeft kunnen dan ook makkelijk besproken worden en sneller gerealiseerd worden.

Bel Nu

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Ons bedrijf, de Mobiele Conciërge, is inzetbaar in de omgeving van Rotterdam. Wij helpen graag met verschillende soorten klussen. Geen werk is ons te gek. Wij bieden dan zeker ook professioneel en maatwerk. Als u bepaalde wensen heeft dan kunnen wij die met u bespreken en zorgen dat dit gerealiseerd wordt. Doordat de communicatie direct via ons verloopt is dit ook zeker mogelijk. De Mobiele Conciërge is ontstaan doordat we ons willen profileren door onze dienstverlening eerlijk aan te bieden. We onderscheiden ons dan zeker ook door de aandacht en tijd die we aan ons werk leveren. Met daarnaast dus de heldere communicatie wat we zeer belangrijk vinden. 

Vragen en opmerkingen kunnen we dan ook direct met elkaar bespreken doordat wij de diensten leveren en het aanspreekpunt zijn. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de communicatie effectief verloopt. Dit zal alle werkzaamheden dan ook ten goede komen. Bijzonderheden kunnen wij dan ook direct met u bespreken en direct uitvoeren. Zeker voor bijzonder schoonmaakwerkzaamheden en reparaties kan dit fijn zijn. U kunt ons bij vragen en verzoeken dan ook eten contacten. Aangezien wij dus de diensten leveren kunnen wij hiermee meteen aan de slag gaan. Geen onnodige informatieverstrekking op en neer, wij regelen alles effectief en professioneel.

Bekijk producten 

De voordelen van de Mobiele Conciërge en huismeester

Doordat we binnen de Mobiele Conciërge zowel de werkzaamheden verrichten en eindverantwoordelijk zijn kunt u ervan uit gaan dat we gemotiveerd en deskundig zijn. We gaan dan ook voor het beste resultaat en streven daar dan ook elke dag naar. Belangrijk voor een schoonmaakdienst is tevens het bezit hebben van de juiste papieren. Wij bezitten dan ook de VCA-Vol, de Arbo technische veiligheidsprogramma en een RAS diploma.

De materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Door goede middelen te gebruiken kunnen we dan ook een schoon en professioneel resultaat garanderen. De middelen die we gebruiken reinigen uiterst goed. Doordat schoonmaakmiddel natuurlijk niet erg goed zijn voor het milieu zorgen we ervoor dat we besparend omgaan met de middelen en alleen de verpakkingen in te hoeven leveren.

Contact opnemen 

0